Naam en merktekst voor:

Kruim Natuurbrood

Voor bakker Sam Batink uit Culemborg dacht ik mee over de naam van zijn bedrijf en het verhaal van zijn brood. Dat leverde de volgende tekst op:

“Goed brood laat zich niet haasten. Goed brood wil tijd en aandacht. Ik gebruik daarom geen broodverbeteraars, bakkersgist of snelle kneedmachines. Ik bak broden op z’n Frans, met natuurlijke gisten, steengemalen meel en gebakken op een stenen vloer. Smaakvol, luchtig en gezond.”

Kruim Natuurbroodjpg

Het brood

Ik maak de broden met natuurlijke gisten en bak ze op een stenen vloer. Ik kneed het deeg rustig zodat de aroma’s van het graan behouden blijven. Daarna mag het brood langzaam rijzen zodat de smaak zich verder ontwikkelt en het brood voedzamer en lichter verteerbaar wordt.

Broodtegoed

Ik bak brood voor mensen uit de buurt. Ik doe het uit liefde, maar het is meer dan een hobby. Brood kun je daarom bij mij bestellen op basis van een tegoed. Je betaalt van te voren een bedrag waar je je brood mee kunt bestellen. Hoe hoger je inleg, hoe hoger je korting. Zo ben ik zeker van een inkomen, en jij van lekker brood.”

Bestel je brood bij Kruim Natuurbrood

 
IMG_1095.jpg

Goed brood laat zich niet haasten. Goed brood wil tijd en aandacht.

Vorige
Vorige

Campagne voor Provincie Flevoland

Volgende
Volgende

Tone of voice voor SLA